ozturkkpnar Bebişleriniz bu haftada kaç kilo çıktı? Dün kontrol de doktorumuz 1913 gr olarak söyledi geriden geliyor ama haftalık alması gereken kiloyuda almış bir problem gözükmüyor dedi. İster istemez canım sıkıldı 4 hafta sonra nasipse dogum olucak ve çok zayıf bir bebek olursa küvez süreci falan olur diye endişeniyorum. 8 ayda 8 kg almışım sürekli atıştırıyorum ama bebişe mi yaramıyor anlamadım gitti 😔
yelzf ozturkkpnar aynı zamanlardayız. Bol kaşar peyniri, muz ve soda öneririm. Nerdeyse her gün yedim üçüncü trimesterde. Kilo aldırıyor. 2 kiloyu geçmişti önceki kontrolde
minigim038 ozturkkpnar ben 35+1 im gece yatmadan önce süt muz ceviz cicibebe blend edip için baya kilo aldırıyor, gün içinde kaşar peyniri, kabak çekirdeği, kefir, kuruyemis, tahin yiyin protein ağırlıklı beslenin farklı göreceksiniz
zynpiremm ozturkkpnar çok kilo alması da iyi değil ya canını sıkma 4 haftada 1 kilodan fazla alır. Ben 33+5 im ve bebek 2550 kafası da 37 haftalık görünüyor doktor irilik yapısal bi sorun yok dedi ama ben vajinal doğum istiyorum doktor biraz zor görünüyor dedi canım çok sıkkın bu yüzden hayırlısı olsun diyelim hiç canını sıkma
miniksusamtanemm her bebeğin gelişimi çok farklı zaten biliyorsundur bunuu ama insan içgüdüsel olarak rahat da etmiyor seni az çok anlayabiliyorum 🥹 canını sıkma eğer doktor zaten olumsuz bir durum görseydi illaki bi uyarıda bulunurdu. sağlıklı olsun da inşallahh kilo aldırırssınn sen bebişine ben sana inanıyorummm🫶🏼🫶🏼🫶🏼
ozturkkpnar miniksusamtanemm güzel düşüncelerin için çook teşekkür ederim. Aslında Kilo takıntım asla yok sağlıklı olması yeterli doğduktan sonra çok hızlı toparlıyorlar gerçekten oğlumda bunu yaşadım ama yinede içimdeki korkuyu durduramıyorum
ozturkkpnar yelzf kaşarı genelde tost şeklinde tüketiyorum ama direk olarak tüketmek mi daha faydalı acaba ? İnşallah faydası olurda toparlarız biraz 😔
yelzf ozturkkpnar bazı günler kahvaltıda tabağıma dilimledim. Yumurtalı omlete koydum ve bol bol koydum. İnşallah toparlar
miniksusamtanemm ozturkkpnar yazdığınıı okuyunca zaten daha duygusal bi noktadan söylediğini hissettimmm 🥹 kendinii strese sokma bencee hiçç boşunaa🫶🏼
ozturkkpnar minigim038 denicem bu hafta, cuma kontrol var inşallah güzel haberler alırım 🫂 Şuan sizin bebişin kilosu ne kadar?
minigim038 ozturkkpnar hepimiz inşallah🤲 canınızı sıkmayın yemek düzenine biraz dikkat edince gereken kiloyu alır sağlıklı olsun yeterki doğunca baya kilo alıyorlar
ozturkkpnar zynpiremm haftasıyla uyumlu olması yeterliydi benim için, son düzlük olunca hormonlarım dalgalanıyor herhalde 😅 Oğlumda süreç çok güzel ilerleyip doğduktan sonra solunum kaynaklı 15 gün küveze alınmıştı zor zamanlardı bizim için şimdi kilo geriden geliyor diyince doktor korku oluştu içimde çok ama yaşayıp göreceğiz artık
zynpiremm ozturkkpnar kötü düşünme hiç olumsuza odaklanma inşallah sağlıkla doğurursun ultrason tahminlerinde zaten sapma olabiliyor beslenmene dikkat et belkide son haftalarda çok güzel kilo alacak sağlıkla kucağına alacaksın. Unutma stres bebeğe daha çok zarar veriyor akışına bırak rahat ol