bebegim3155 6+2 hamişler nasılsınız nasıl geçiyor sizde🤗😃 Benim dermanımda yok resmen kanım canım çekiliyor agrım var ara ara🙈
adana2 bebegim3155 ben 6+6 yım halsizlik çok, ara sıra mide bulantısı, birde progestan hap kullanıyorum o da çok fena yapıyor, bugünümüze şükür canım, bebişlerimiz için😊
2inciAnnesi27_ bebegim3155 mide bulantısı, dermansızlık uyku hali hemen yorulma şu aralar bu şekildeyim.
aslihancyln bebegim3155 bende 6+2 ama hiç belirtim yok acaba boş gebelik mi diye korkuyorum 🥲 2 gebeliğin oldu öncesinde çok bulantım koku hassasiyetim oluyordu bunda belirtim yok 😔
bebegim3155 2inciAnnesi27_ rabbim Hayırlısıyla şu günlerin güzel bir şekilde atlatıp hayırlısıyla Sağ Salim çocuklarımıza kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin o zaman da bugünleri özleyeceğiz işte
bebegim3155 aslihancyln Rabbim hiçbir emeğinin karşılığını boşa çevirmesin Rabbim inşallah güzel haberleri alıp da bebeğin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin annelik hep endişelenmek dedi sensizce Şimdi tekrardan strese Alman endişelenmen çok normal Rabbim inşallah boşa çevirmesin İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın