Ayse3695 aykutnurgull ıkıncı cizgi de gayet net bence var gebelık hayırlısı olsun kan verıp kesın öğrenmek lazım tanılı💕
mugesut aykutnurgull aşkım midem çok bulanıyor aşırı halsizim ve baş dönmesi yaşıyorum desen gebelik şüphesinden kan testi yaparlar ama rolünü iyi oyna 😂😘
ulkuumay Benimde 5 gün gecikti İdrar pozitif Kan testi de pozitif 921 geldi 5 haftalık gözüküyorum testte Randevu aldım ama korkuyorum keseyi göremeyebiliriz diye sizce olmuş mudur 🥹
sedaantepli ulkuumay hayırlı olsun. İlk gebeliğimde karnımdan ultrasonda bende keseyi görmüştüm. Sonraki haftalarda bebek ve kalp atışı da gördüm.
London2334 ulkuumay bende bugün 5.gün gecikmedeyim belirtileriniz nelerdi acaba kaçıncı gün idrarda çıkmaya başladı ??? Hayırlımolsun bu arada 🍀🍀
ulkuumay London2334 Bulantı yoktu halsizliğim uyku hali vardı kasığım ve belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi sonra 3 gün gecikti geçen ayda lekelenme gibi olmuştum biraz kanama vardı meğerse normal adet değilmiş tutunma kanamasıymış. Bende bu şekilde oldu . Teşekkürler 🤍