miniksusamtanemm kızlar 33.haftamdayım. yürüyüş falan harici youtubedan falan bakıp yaptığınız egzersizler var mı?? ya da başka neler önerirsiniz??
BKZ miniksusamtanemm ben de 33. Haftadayım ama doktorum egzersizlere izin vermedi hareket etme en fazla hafif yürüyüş yapabilirsin dedi. Yoga pilates yaparken çok ağrılarım olmuştu. O yüzden Egzersizleri doktorunuza danışarak yapsanız daha sağlıklı olur sanki tabi siz bilirsiniz yine de 🫶
gebetubis miniksusamtanemm doktorunuz ile görüşmeniz daha doğru olur ancak risk yoksa herkesin dediği gibi aksak yürüyüş yapıyorum ve çömelme hareketi her yerde bulunan kolay doğum hareketleri ile destekliyorum ama herkes her hareketi yapmak zorunda değil rahat hareket ettiğiniz birini yapabilirsiniz kolay doğumlar diliyorum.
kullanici_adi_Esra miniksusamtanemm doktorum yürüyüş, perine masajı, çömelme hareketi ve cinsel ilişki önerdi 😅 ama bir riskim yoktu şükür rahat hareket ettim o yüzden🤗
miniksusamtanemm BKZ ay gerçi kafama göre de çok yapmamak daha mantıklı snaki ufak hareketler 5-10dklık egzersizler yapsam bir şey olmazmış gibi gelmişti de zaten kontrole birkaç hafta içinde gidicem bari o zaman sorayımmm ne olur ne olmazzz. cokk tesekkurlerr
miniksusamtanemm gebetubis cok sukur riskli durumum yok ama dediğiniz gibi doktora sorsam daha iyi olurr. ben işte bi an kendime çok yük bindirmeden bişiler yapabilir işim gibi geldi de ondan sorayım dedim. tesekkkurlerr
miniksusamtanemm kullanici_adi_Esra bende gidince kontrole sorayımm bakayımm bana nelerr önerecekk. teşekkürlerr