happyomer kubrasjsjs Hayır hiç değilim ikinci gebelik, içinde insan taşımak her hareketini hissetmek güzel bir duygu ama doktorum her an gelebilir dedi 36+2yiz en azından 37’yi görelim yat dinlen iş yapma dedi ne kadar durursa anne karnında o kadar iyi dedi
seymanurd 38+3 deyim tık yok ve doğumu düşünmemeye çalışıyorum düşünürsem işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorum tırsıyorum 😂
hariboom seymanurd bencede akışına bırakın anı yaşayın sancılar başlayınca sakin kalın bol bol hareket edinn ❤️❤️ güzel güzel nefes alıp verin evde kuran açın ve bol bol dua edin sanvı başlayınca 🌷
guldane_nvm123 ErkekAnnesii_ bana da öyle dediler 41 deyim hala gelmiyor pazartesi günü gidip aldiricam
ezgiyasinn angelmother doktorunuz ne dedi bu süreçte ve bebeğiniz kaç kilo ? Bende 40+2 detim pazartesiye sezeryan kararı aldım doktorla görüşcem
seymanurd Seyma123_ inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 40 a kadar beklemek istemiyorum sıcaklar inanılmaz yoruyor artık ☺️
makbs kubrasjsjs of ben 17. Haftaya girircem ama çok korkuyorum doğumdan ilk olucak psikolojim bozuldu resmen nasıl doğurucam ya 😢