cerenaysen Merhaba ankarada yaşıyorum doktorum ikiliden ziyade fetal dna önerdi ben de biraz araştırdım Eskişehir Osman gazi üniversite hastanesinde daha uygun fiyatlıymış özellere göre. Yaptıran var mı ? Veya ankarada en uygun neresi?
TEsmaaaa cerenaysen merhaba evet ben osmangazide yaptırmıştım 5 bin tl ödeme yaptık 18 haziranda kan verdim 1 temmuzda sonuçlar çıkmıştı
bambitoo_ cerenaysen Bende osmangazide yaptırdım 2 ay önce 5000 tl ödedim ama cinsiyet öğrenmek gibi bir isteğiniz varsa onu söylemiyorlar haberiniz olsun
cerenaysen bambitoo_ hayır teşekkür ederim cinsiyeti vakti gelince öğreniriz inşallah önemli olan uygun fiyatlı fetal dna :)
bambitoo_ cerenaysen 12. Haftayı doldurduysanız burada yaptırabilirsiniz bence kan sulandırıcı falan içiyorsanız onları da 24 saat önceden bırakmanız gerekiyor haberiniz olsun
TEsmaaaa cerenaysen rica ederim ancak bir bilgi daha vereyim biz sonuçların çıktığını geç öğrendik arayacağız demişlerdi arayan olmadı açıkcası siz tembihleyin isterseniz biz 1 temmuzda çıkan sonuçları ağustosta teslim aldık o da çok uzadı gidip öğrenelim diyerekten oldu bilginiz olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
cerenaysen bambitoo_ cuma günü gitmeyi düşünüyordum geçen hafta cumartesi 11+1 dedi doktorum cuma günü tam 12 hafta olmuş oluyor kabul ederler mi
cerenaysen TEsmaaaa bir şey daha sorabilir miyim kaç haftalıkken gittiniz ben cuma günü tam 12 haftalık olacağım cuma gitmeyi düşünüyorum bazı gönderilerde 12 hafta dolmadan yapmıyorlar vs demişler