1melekannesi3858 Kızlar serklajliyim yatmam gerekiyo ancak bebek hareketini yatarken hissetmiyorum ama otururken hissediyorum bu neyden kaynaklı ya plesenta on duvarda + bebek makat geliş
hurremintorunu 1melekannesi3858 bende 33+1 im ve 3-4 gündür fark ettim sanırım bende de öyle önceden yatınca daha çok hareket ederdi şimdi de ediyor yatınca yine ama oturunca daha kıpır kıpır sanki
_mom24 Ön duvarda olmasından kaynaklı anterior yani.Yoksa yatınca da hissedersin özellikle sırt üstü yattığında yer çekiminden dolayı
1melekannesi3858 hurremintorunu evet yatınca çok az hissediliyo otururken daha fazla işin garibi biri için yatmam biri için takip etmem için oturmam lazım şaşırdım kaldım vallahi 🤣
1melekannesi3858 hurremintorunu valla ne biliyim yaaa amannn hayirlsiiyla bı kucağımıza alsaydık vallahi sağlıkla
hurremintorunu 1melekannesi3858 inşallah en güzel zamanda doğarlar ya her geçen gün biraz daha rahatlıyorum yaklaşıyoruz diye bi 36.haftaya falan geleydik iyidi 😅 benim ilk doğumum 40. Haftada olmustu o kadar uzasın istemiyorum artık 38 falan olur inşallah bu sefer
1melekannesi3858 hurremintorunu amin inşallah canım benim kız benim bebede gelişim geriliği var 2 hafta geride 1561 gram daha ya çok korkuyorum erken gelevek diye