Belemirrr Gelin kızlar birlikte bekleyelim kimlerin ilk kimlerin ikinci bebeği olacak inşallah bir de ilk belirtiler ne zaman başlar ben unuttum resmen 6 sene sonra tekrar anne olmak istiyorum 😍
tugbatrk Belemirrr beklenen adet tarihi 5 Eylül 1 haftadır adet olacakmış gibi sancı yaşıyorum Allah nasip ederse 3.bebişi bekliyorum 🥹
EsoMom_ Belemirrr benimde bat 18 hala olmadım 2. Bebek tesadüfen bekliyorum 9 aylık bebeğim var 😀😀😀😀😀
aselinannesi1223 Belemirrr bat 1 eylül nasip olursa ikinci bebeğim olacak zaman durdu sanki bu haftayı bir atlatsam kan vermeye gidicem test yapmak istemiyorum tabi kendimi tutabilirsem🥲🥲
bilgeze Belemirrr benim 1-2 Eylül.. ikinci gebeliğim olacak ilk bebeğimi kaybettim dün bugün kasık ağrım oldu bakalım bekliyorum 🥺
2prensesannesi0 Benimde bat 21 ama olmadım belirtilerim var beklemedeyim henüz test vermedim 3. Bebişi bekliyorum
seninanonim_ Benim de 4 Ağustos olursa 2. Gebelik olucak merakla bekliyorum🌸 ve benim de yaklaşık 6 sene sonra
egeemomms Belemirrr benimde 29 Ağustos ama 4 aydır düzensiz oluyorum 4 gün oynuyor hep 25-29-25-29 derken yarın bile olabilirim 🫠 Nasipse 2. Bebişi istiyorum bende🥲
blgmrd Belemirrr bat 30 u 3. olacak eğer olursa çok istiyoruz umarım gönlümüzden geçen hayırlısıyla olur 🌸
Kocaer Belemirrr bat 29 Ağustos dünden beri çok hafif kahve rengi lekelenmem var acaba yerleşme kanaması olabilir mi? İlk hamileliğim sağlıklıydı ama ondan sonra 3 kaybım var şimdi 2.yi bekliyoruz Allah’ın izniyle