1234455 Kızlar bi türlü cinsiyeti öğrenemedim dün gittim arkasını dönmüştü doktor o kadar çabaladı ki dönmedi öğrenemedik iki gün sonra 17 haftalık olucak benim gibi öğrenemeyen var mı 🥹
meftunh 1234455 bizde 17 haftalık olduk bacaklarını kapatmış göstermedi. Kız kardeşim 6 aylık oldu hala göremediler. Nasip.
1234455 zuzu_59 Olabiliyor tabi ama ben dün ilk defa kendimi hazırlayarak gittim ondada arkasını dönmüştü miniğim 4 eylülde tekrar deniycem bakalım öğrenebilecek miyim🥰
1234455 _mom24 4 eylüle kaldı artık gösterirse o zaman öğrenicez 😁 öyle yapan bebeklere kız diyorlar sizin kızmıydı🥰
zuzu_59 1234455 ben de göremedim 13+5 olmama rağmen çünkü bebiş çok hareketli, olabiliyor böyle şeyler. Biraz beklemek gerekiyor, evet insan heyecan yapıyor ama işte net sonucu öğrenmek biraz uzın sürebiliyor
1234455 zuzu_59 Evet sağlıklı olsunda geç olsun artık bende dedim ne kadar geç öğrenirsem o kadar net cevap alırım diye 😁😁😁
1234455 meftunh Ay bazı bebişler inatcı oluyor ya 6 ay çok bir süre ama bence kız gibi göstermiyorsa hayırlısı olsun sağlıklı olsunda inşallah sizinki gösterir öğrenirsiniz ablanızda inşallah en yakın zamanda öğrenir 🥹🤲🏻