HakanKemal Benim eşim dün instada gördüğü 🌸 nohut yemeği fırında 🌸 Çoban salatası 🌸 Cacık 🌸 Tatlı olarkta tel kadayıf yaptım hataydan getirdim yapılmış bir şekilde siz neler yaptınız veya yapacaksınız fikir olsun birbirimize
fikretbaciniz HakanKemal ben köfte patates yapacak başka uğraşamam diyetteyim ben tatlı yiyemiyorsam onlarda yemesin
hemingway HakanKemal bebişten çok fırsat kalmıyor ama tavuklu patatesli haşlama ve pilav yeterli evde tekim zaten eşim çalışıyor 😂
HakanKemal fikretbaciniz afiyet olsun canım benim valla bende tatlıyı pek sevmiyorum ama bugün bir enerji geldi bana 🤣
fikretbaciniz hemingway eşim istiyor arada ama oda buaralar biraz kilo aldığı için yemesine dikkat ediyor çocukalrım da küçük yemek veya tatlı yiyecek yaşta değiller
HakanKemal fikretbaciniz kız normalde tek çeşit yapıyordum o da makarna çorba vs eşim ne olursa yer yeter ki karnı doysun 😅😅
fikretbaciniz HakanKemal Benimkide öyle valla sağolsun ama köfte patates çok seviyor tatlı oda Buaralr yemek istemiyor oda biraz göbek yaptı ve kilo hiç sevmeyen biri
HakanKemal fikretbaciniz benim eşimde gece kalkıp yemek yer çok zayıf babasını kaybettikten sonra iştahı gitmişti kilo almaya çalışıyor şimdi de
HakanKemal hemingway aslında yemek kolay nohut biber soğan domates at fırına salatada kolay fırın için soğan doğramıştım biraz fazla doğradım domatesi de öyle cacık zaten 2 dk da yaptım 😅