psevgi 8 haftalık hamileyim sürekli uykum var uyumak istiyorum ilk çocuğum da bu kadar değildi ne zaman geçicek 🤦🏻♀️
hariboom psevgi bende ikincide öyle uyudum hep elimde değildi çocuk okula gidiyodu gelene kadar uyuyodum bazen uyuya kalıyodum😁 öyle bir uyku Bulantılarım geçene kadar geçmedi 4.5 ay sürdü
Busranur_mnts psevgi benim de 2. Gebeliğim bu gebelik daha zor geçiyor bulantı kusma çarpıntı halsizlik bebeğim de küçük onunla da ilgileniyorum sabah çok erken kalkıyor gece uyanıp duruyorum zaten hiç dinlenemiyorum 11 haftayım 🫠🫠
gamzeznc psevgi biraz zaman kuzum biliyorum çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki o anlarım aklıma geldi ilk çocuğum Benımde. Aşırı zor atlattım ben 19.hftada geçti benım şikayetlerim suan 22.hafta ve rahatım dayan az 🥹🩷🩷
psevgi Busranur_mnts ayy Allah yardımcın olsun benim oğlum 5 yaşında kendi kendine oynuyor ben uyurken yanımda uzanıyor sorun olmuyor senin işin daha zor
mersin_ psevgi bende aynıydım canım geçen haftaya kadar 5 yaşında kızım var ben sürekli uyuyordum şimdi geçti şükür sadece çabuk yoruluyorum o kadar şu an 16 haftalık olduk 😍😍
psevgi smyye3806_ Normal bende ilk hamilelikte 3 aya kadar hiç bir şey hissetmedim sonra bulantılar kusmalar oldu tadını çıkar bence
psevgi aysenur_0667 Benimde oluyor sanki bıçak batar gibi ama olabiliyormuş kanama falan olmadığı sürece sorun olmaz
psevgi gamzeznc benim ikinci ilki bu kadar zorlumuydu hatırlamıyorum yada oğlumun isteklerini yerine getirememek mi bilmiyorum zor bi dönem inşallah çabuk geçer