gul_dmr tekrar merhaba bende özel bi hastanede takipli idim benim doktorum da bana bu bebek çok iri iki hafta önden gidiyor baş çevresi karın çevresi dedi ve beni son adet tarihine göre 35 haftalık olan fakat ultrasonda ölçümleri 38 haftalık olan bebeğimi aldı çok şükür bi sıkıntı olmadan doğum gerçekleşti fakat bebek uyanmadı inanılmaz kilo kaybı oldu sarılığı çok yüksek çıktı çocuk doktoruna götürdüm aklıma geldi ve anlattım 35 haftalık dedim adet tarihine göre fakat ultrason 38 verdiği için iri bebek almamız lazım dedim doktor aldı diyince ve şikayetlerimi söyleyince doktor bunlar çok normal senin bebeğin prematüre doğmuş dedi doktorun neden bu kadar erken aldı bu bebeği dedi uyumasının normal olduğunu hala kendini anne karnında hissettiğini söyledi ancak 2 hafta da kendini toplayacağını söyledi ve öğlede oldu yeni yeni kendine geliyor bebek sizde biraz bekleyin tabi en iyisini doktorlar bilir ve ilk doğumunuzmuş sezaryen tercih etmeyin doğum şekli olarak çok kolay bi doğum ama sonrası çok zor kendinizi zorlayın ve normal doğurun sevgiler