hariboom merress aon 6 hafta yaza gelmesin bence çokkkk zor oluyorrr vallahi ayarlayabiliyosanız ayarlayın 😁😁 lohusalıkta ayrı zor yazın hamileliktee
vanilyalibuse merress nasipse doğumum kış, Ocak sonu Şubat başına denk geliyor iyi denk geldi bence 🥹
Luise merress ben mayıs ayinda kaldım yaz sıcaklarının ilk dönemlere gelmesi iyi oldu bence son aylarda zor olurdu diye düşünüyorum 😄
hariboom merress inş öyle olur cidden oğlumu eylülde doğurdum son iyi ayım perişan olmuştum ama lohusalığım rahattı serindi o sene Bu sefer ağustosta doğurdum vallahi perişan oldum
merress hariboom evet sıcaklar gerçekten hamilelik dışında bile çekilmezken lohusa ve hamilelik sürecinde düşünemiyorum
sevimlipolyanna Oğlumu kasımı doğurmuştum hamileliğimi ağır zamanları sıcaklara denk gelmişti. Şimdi nasipse nisanda doğucak ikinci bebişimiz
yesilyurthayriye9gmailco merress kesinlikle kış ayı hamile yazın kucagınızda olması lazım yazın hamilelik çok zor bunaltıyor x2 olarak ayarlaya bilirseniz bu şekilde yapın
mamymir merress benim ilki aralık tesadüf oldu ama ikincisi de kol bebeği olsun istedim daha rahatıma geliyo evden pek çıkmam sararım yazın pişiklen uğraşamam diye bi de herkes gelir gider rahataça