Merhabalar kızlar bugün 20gundur sezeryan olmuşum 2 gündür taburcu olmuşum evdeyim 18 gün boyunca hastanedeydim neden diyeceksiniz kanlarda yüksek derecede enfeksiyon çıkmıştı ondan doğuma gelincede3 Ağustos sabah kalktım hafif sancım vardı duşa girdim baktım Suyum geldi sonra hafif kanamam vardı çıktım giyindim esimi uyandirdim oda kalktı işte bir heyecan bir panik içinde 😄evimi üsten topladım sonra cantamizi alıp çıktık sabah saat 6 gibiydi özel hastaneye gitik doktorumuzu çağırdık geldi ultrason baktı nst çekti sancillar vardı kanlarimi tutular sonra hastane kıyafetleri giyindim ameleyataneye gitim 10 dk içinde bebeğimi gösterdi doktorum bana çok sevindim dünyalar benim oldu çok mutluydum bebeğimi benden önce odama goturmuslerdi sonra ben gitim odaya oğlumu gördüm inanki çocuk olunca ağrın neyin varsa unutuyorsun çünkü bebeğin kokusu onu bakislari çok güzeldi böyle işte arkadaşlar zordu biraz benim için ama çok şükür atlatik şu an evimdeyim bebeğimi saliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun inslalah saglikla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi🥰♥️🌸