Kızlar 40 hafta 2 günlük olduk 10 gün önce mi 12 gün önce galiba gitmiştim en son doktora doktor bana 2 gün sonra doğumhaneye gel açıklık var mı diye kontrol edelim dedi onun dışında her şey normaldi bir sıkıntı da yok şu anda da nişan gelmesi yok su gelmesi yok düzenli bir sancım yok bebeğin hareketleri var yani benim biri bir enfeksiyonu ne bileyim kendimi kötü hissettiğim bir şey yok gayet normalim yavaş yavaş hala işlerimi yapmaya çalışıyorum oturup dinleniyorum zaten 27’sinde randevum var sizce 27’sinden önce doktora gitmeme gerek var mı yani doktor dediğimi acile gideceğim oradan doğumhaneye gönderecekler açıklık var mı ultrason NTS ama dediğim gibi bebeğin hareketleri normal başka bir belirttim de yok yani bu şekilde olup da gitmediği için pişman olan sorun yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz benim bundan önceki doğumu 40 hafta 5 günlükken olmuştu o yüzden de pek acele etmek istemiyorum her çocuk aynı gelmiyor ki belki bu da 4 hafta 5 günlük gelecek belki 41 de gelecek belki yarın gelecek sizce gideyim mi hastaneye yoksa günümü bekleyeyim mi 27’sini 5 gün kalmış burada randevuma