cicekkkkiz Kızlar 23+2 gebeyim, sağlık ocağında troid sonuçları yanıltıcı, yüksek cıkıyor deniyor ama benim normal çıkmış. Diğerleri için doktorla görüşeceğim hepsi cıkmamış beraberinde değerlendirir.
seymagr_ cicekkkkiz tiroitlerim normal gebelerin 2,5 altında olmalı diğerleri için vitamin verebilir ama saglikocagu genelde yanlış çıkarıyor bende kan verdim 0-5 Aralık’ta olması gereken idrar değerim 24 çıktı kum düşüyorsun bebeğin düşecek falan dediler hastaneye gittim tertemiz çıktı sonuclarim çok tuhafti
_mom24 cicekkkkiz ben de sağlık ocağı laboratuvarına asla güvenemiyorum ya referans aralıkları hastanelere göre farklı oluyor.Bir de trigliserid orta düzeyde yüksek
_mom24 cicekkkkiz ben de sağlık ocağı laboratuvarına asla güvenemiyorum ya referans aralıkları hastanelere göre farklı oluyor.Bir de trigliserid orta düzeyde yüksek
cicekkkkiz seymagr_ bilemedim ki ya kendi doktorumda tekrarlatırım olmadı testleri ama şuana kadar bi sorun yok gibi bu açıdan da bakarsak
cicekkkkiz _mom24 sanıyorum bu haftalarda biraz yükselmesi normal kabul ediliyormuş bulunduğum gebelik dönemiyle alakalı. Şuan için sorun yok gibi ama emin olamazsak tekrarlarız 🙏