Masal777 happyela hangi marka aldin canım benim de iyidi de oğlum yıkadı pis diye yaptırmadım da 7 bin istiyorlar zaten aldığım süpürge 13 olmuş
happyela Masal777 Ay canım senin mesajını atlamışım kusura bakma 🤦♀️ Roborock Qrevo L pro baya memnunum ben
zehraclk0 Masal777 Valla ben de ondan korkuyorum biraz kızım mutlaka merak eder bakar dokunur durmaz yani ama o uyudugunda falan calistiririm genelde diye düşünüyorum
Masal777 zehraclk0 oyile yaparsan olur çok iyi aslında ama benim artık alsam da işe yaramıyor benimkiler evi çöp hale getiriyor herkes oyileme bilmiyorum yapma diyorum ayine
zehraclk0 m_t İkisi de olsa güzel okur tabii kabloluyla uğraşmak istemiyorum artık ana iksii arasında tercihim robottan yana sanki dediğiniz gibi o supururken ben de başka işlerime bakarım ya da dinlenirim
dalyaluna35 Şimdiki aklım olsa kesinlikle robot süpürge alırdım, dikey supurgem ve büyük supurgem var en pratiklik robot süpürge imiş… cocuk masraflarından dolayi henuz sira gelmedi almaya 🥲
smkrky zehraclk0 Dikeyim var 9 aydır ama şimdi bebek doğunca robot da istiyorum ya😅 Dikey çok kullanışlı her evde olmalı bence ama şöyle günlük ortalığın tozunu alacak baza koltuk altlarını süpürecek bi robot ihtiyacı da hissediyorum ben çünkü insan kendi süpürmeye de üşeniyor bazen🥹 İyi bi dikey ve uygun fiyatlı bi robot ikilisi🤝🏻
tortillam_ Şimdiki aklım olsa robot alırdım. O evi süpürürken sen mutfak topla yatak topla çamaşır topla. Dikey süpürgeyi sevemedim ben yavaş kalıyor. Kabloluyla evi daha hızlı süpürüyorum.
parla94 zehraclk0 evet süpürgeniz varsa robot almanız mantıklı olur ikinci süpürge olarak. Ama dediğim gibi robot varsa başka süpürgeye gerek kalmıyor gibi bir durum yok. Bunu bilerek almanız çok önemli. Yüksek beklentiyle alırsanız hayal kırıklığı olur. Benim evim 80 m2 2+1. Dysonla tüm evi dip köşe süpürmem 30-35 dk sürüyor. Robot 2 saate yakın bir sürede süpürüyor. Bizim kadar hızlı değil bir de bu yönü var.
2023z zehraclk0 dikey süpürge. Önceden almadığıma pişmanım 140 mt evde sürünmüşüm resmen kabloluyla. Bocsh unlımıted 7 aldım çift bataryalı tavsiye ederim. Aslında 10 almak niyetiyle gittim ama aşırı ağır geldi. İnanılmaz toz çekiyor vileda yaptıktan sonra evim daha parlak artık tertemiz yapıyor
Luise zehraclk0 bende her ikisi de var ama bence robot süpürge daha rahat hele ki şu hamilelik dönemimde çok yardımcı oluyor bana 😊