dilekmom6 hariboom benim en büyük korkularmdan biri kokmak ya. Doğumdan korkuyorum bu yüzden. Bir daha eskisi gibi temiz olamıcam sanki. Süt kokcam vajina kokacak fln. Sanki hep kalacak bunlar öyle hissediyorum.
hariboom dilekmom6 süt yine dayanabiliyorumm vallahi bajinal koku felaketttt:((((( o kan kokuyo ama rengide bazen kan gibi bazen sarı trak gibii akıntılı gibi tuhaf birşeyy
ikrakusunannessi hariboom Bana da doktor muayene de söylemişti annelik her haliyle zor hamile kalıyorsun bi dert doğuruyosun bi dert büyütmesi ayrı dert 🤷♀️🥲
hariboom ikrakusunannessi gerçekten öyle…. birde desteksizsen benim gibi tmm :( az önce tuvalete gittim 1 sakika sürmüştür kızım delirdiii kendini yırtmış bir dkikada ağlamaktan
ikrakusunannessi hariboom Gurbetteyim bende seni çok iyi anlıyorum destekle büyüten desteksiz büyütünler bir olmuyor maalesef 🥲
hariboom ikrakusunannessi 3 gün aonra tek kaldık kızçemle eşimde esnaf çoğu zaman evde yok.. onada birşey diyemiyorum ahayat pahalı ve zor çalışması gerekiyor.. büyük oğlumda var 7 yaşında onunla ilgilenmekte ayrı emek.. birsürü ödev vs valla zorrr
ikrakusunannessi hariboom Benim de 3 yaşında 1 kızım var 2 . Kızımı bekliyorum 28 haftalık eşimin yarardan çok zararı var öğlen yemeğe gelir akşam 4 te işten çıkar yemeğini yer gider camide oturur kendine 😄😄
ikrakusunannessi hariboom Bi şekilde çarkı döndürmeye çalışıyorum doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum..🫣
vvvccccccc hariboom merhaba ben de 15 gün önce oldum sezaryen ben doktoruma sordum terlemeyi vücuduna verilen narkozu atıyorsun o yüzden bu kadar terleme oluyor dedi kokuya gelince enfeksiyon kapmış olabilirsiniz doktorunuza görünmenizde fayda var
hariboom vvvccccccc sezeryan olmadım ama ben :( Evet herkea öyle yazmışş 40 ıma yakın gideyim diyorumm
Niluck hariboom ya elbette dönüyorsun merak etme ama işte rahim kendini temizliyor ya bu dönem pis geçiriyoruz maalesef, ben 12 gündür korse takıyorum evet sıcak ama dayanmak zorundayım sende takmaya çalış hem rahatlatıyor da
hariboom Niluck klima kullanıyomusunuz evde bizimkiler beni çok korkutuyo lohusasın üşümemen lazım diye nfbfj bu sıcakta nasıl üşünürse artık ayağkma zorla çorap giydirdiler 😂😂😂
Niluck hariboom bazen açıyorum ama kısa tutuyorum bebeğe dokunmasın diye valla bırak çorabı terlik bile giymek eziyet geliyor 😂😂😂