bsya zeliha1234 bende üçüncüyü bekliyorum ikisi tam 40 haftayı doldurmuştu şuan 37+4 ama o kadar beklemek istemiyorum
zeliha1234 tupbeybi hım anladim canım ben en son 36 haftalıkken gitmiştim açılmaya felan da bakmadı doktor evde benim yapabileceğim birşey varmi diye sordum yani
seymanurd 38+3 üm ses yok Eski doktorum sezeryan dusunuyordu suan doğurmuş olacaktım Ama yeni doktorum normali bekliyor kendimi de hep 38 diye ayarladığım için eski doktorla suan günler geçmiyor gibi geliyor artık kolaylıkla sağlıkla gelsinler 🤲🏻😮💨
mamacitaaa aleynacorekci doktorunuz doğum şekli ile alakalı birşey diyor mu? Benimde bebiş hemen hemen o kilolarda, böyle giderse sezeryana dönebiliriz demişti kilosu fazla olduğu için. Sizinki öyle birşey dedi mi
esalsby zeliha1234 38+2de kontrole gitmiştim nstde sancı çıktı ama ben hissetmiyordum o gün yatışım yapıldı ben geceye kadar hep hareketler yaptım yatağa tutunarak çömeldim yaylandım falan ve o sırada suyum patladı sonrasında hemen şiddetli sancılarım geldi ve 3 buçuk saat sonra doğurdum hareketler etki etti bende bence.
adinsmom2 24yusuf 2 eylül doğum haftaya salı yatışım yapılıcak çarşamba sezaryenim var ay 1 hafta kaldığına inanamıyorum