nazende17 Selam kızlar 29.haftadan beri bebişim makat geliş ve bu ilk doğumum olacak şu an 34+2yiz demekki hayırlısı böyleymiş diyorum var mı benim gibi olanlar💕
hunilii nazende17 YouTube’da bununla ilgili videolar var egzersizlerle falan destekleyebilirsiniz üzmeyin kendinizi hem daha zaman var kimi bebek son haftada bile dönüyor
duygunisa nazende17 inşAllah sizinki de döner canım hiç stres yapma Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲
yesman cylnboran04 bir şey yaptınız mu bunun için bende 28 haftalık makat da bebek ve nasıl döndürebilirim
allyslife nazende17 makat geliş çözümsüz değil, döndürme egzersizleri var instada fonksiyoneldogum hesabıyla iletişime geçersen yardımcı olur, arkadaşım da makat gelişti Nesligül hoca ile online 2 ders yaptı bebek döndü normal doğurdu
Mrvll nazende17 bence döner canım daha erken bunu söylemek ıcın. Bazı egzersıxler var donmesı ıcın deneyebılırsın YouTube’dan. Zararlı olacağını sanmıyorum. Benım ılk gebelıgımde de çok geç donmustu. Sancı ile döner dıyorlar eskıler hatta. Yanı doğum sancısı sırasında donuyormus çoğu bebek. Ama günümüz doktorları makat olunca son haftaya dayanınca sezeryan tarihi verıyor malesef denemekle uğraşmıyorlar
cylnboran04 yesman evet yaptım secde pozisyonuna bir de bol yürüyüş ayaklarimi koltuğun üstüne koyup kalçamın altında yastık koyuyordum