BlackBerry_ asyatoprakk Bende kendinsine detaylı ultrason yaptırmistim çok sert soğuk gelmişti tavrı banada Hande açarsa takipliyim oda eh işte halbuki çok övülyordu
cansuakkaya Ben hamileliğimin başından beri ecem hocayla beraberim çok memnunum çok ilgili güler yüzlü ne zaman mesaj atarsanız geri dönüş yapıyor sorularınızı açıklıyor ben gayet memnunum kendisinden
annesininkuzusu5 cansuakkaya ben de randevu alıp gitmeyi düşünüyorum da ona 35 hafta olucam sezeryan içim gün verir heralde inşallah memnun kalırım ya devlet hastanesinden de korkuyorum ya
asyatoprakk BlackBerry_ kesinlikle katılıyorum ayla ile ilgili yorumunuza o kadar mesafeli olmalı tepeden bakmaya gerek yok. Hande de dediğiniz gibi abartılıyor biraz
asyatoprakk buket150922 herkesin deneyimi kendine özel siz memnun olabilirdiniz ben değildim bıraktım farklı doktora geçtim.
buket150922 asyatoprakk olabilir zaten bende neden kalmadınız ne gibi bi sorun yaşadınız anlamında sordum yoksa ayla hocayla ortak değilim istediğinize gidebilirsiniz doğal olarak