bambitoo_ İnanılmaz hızlı geçen 20 hafta, biz bebişimle yolu yarıladık. Hareketlerini artık baya hissediyorum ve o kadar değişik bir his ki🥲 Bir bu kadar daha var bakalım o günler de umarım güzel geçer💕💕
seymagr_ bambitoo_ ay maşallah bende hızlı bir şekilde yarilamak istiyorum kusmaktan bı hal oldum 6+1
bambitoo_ seymagr_ Ayy yarılarsın merak etme🌸 Benim bulantım çok şükür hiç olmadı o haftalarda baş ağrısı, ani bastıran açlık, yorgunluk çok oluyordu. 2. Trimesterda onlarda değişti, her hamilelik bambaşka cidden
vanilyalibuse seymagr_ 17 hafta boyunca sadece ara ara akşam bulantılarım oluyor ve sadece 2 kez kustum 😅
bambitoo_ nur_cill Ayyy maşallahhh evet sizin nasıl geçiyor hamilelik? İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
nur_cill bambitoo_ iyi güzel şükür bi sorun yok, bazen üşengeçlik yapıp hareket etmiyor korkutuyor ama güzel şükür herşey 🥰
kzbn51 bambitoo_ bulantılarım hala ara arsa oluyor malesef bi türlü geçmedi onun dışında çok şükür iyi şimdilik pazartesi günü detaylı ultrasona giricem sizinki nasıl cinsiyeti ne ☺️
bambitoo_ kzbn51 Benim şükür hiç bulantım olmadı. Bende detaylı randevusunu haftaya cumartesiye aldım çok heyecanlıyım şimdiden. Haftaiçi de tetenoz olmaya gidicem. Cinsiyet erkek 🌸 Sizin ki ne