Star5823 35pln baya bariz ve pembe canım benim de ilk dakikalarda aynı şekilde çıkmıştı gittikçe de koyulaşıyor zaten. Benim de 4 günlük gecikmeydi eğer adetin düzenliyse betan 800 en az vardır
sinemts 35pln ben de days doctor testten yapmıştım yanılma payı yok bence hep doğru çıktı. pozitif görünüyor hayırlı olsun :)
bebek_annesiii 35pln Kan ver bence acilde var gibi ama postlarına baktım daha öncede hep silik çizgiler çıkmış onlarda gebelik oluşmadı mı?
35pln bebek_annesiii bundan önce sadece 1 test tek atmışım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o çizgi hemen çıkmamıştı birde pembe değildi
bebek_annesiii 35pln Ozaman kesin vardır inşallah en sağlıklısı kan vermek bende aynı testle gebeliklerimi öğrendim hiç yalancı vermedi. İlk idrar ve anında çıkan ikinci çizgi hamilelikdir 🤰
ffftmaa 35pln var bence ben de ayni o markadan yaptım benim adetime daha 4 gün olmasına rağmen böyle kırmızı çıkmıştı adetim geciktikten sonra tekrar yaptım aynj çıktı beta verdim biraz geçtikten sonra betam 1000/ çıkmıştı pazartesi kontrlum var