esem_ Yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum ama burada kendimi rahat ve güvenli hissedebileceğim çok fazla alan bilmiyorum. Siz yürüyüşlerinizi nerede yapıyorsunuz? Kaçıncı haftada başladınız ? Esenlerde oturan kaç kişiyiz 🌸
busrayalcnn esem_ ay bende bu dert yüzünden hep erteliyordum son çare evden Dörtyol meydana çıkıp meydanı dolanıp geri dönüyorum 🥹
esem_ busrayalcnn meydana yürüyüp dönmek evet güzel de yorulunca dinlencek yer olmuyor keşke yürüyüş yolu parkı gibi bişey yapsalar millet bahçesi tarzı ama oda bana baya uzak kalıyor 😅 sizin bebiş kaç haftalık
busrayalcnn esem_ evet ya gerçekten öyle olsa güzel olurdu dinlenmek için tek avantajım meydanda mağazamızın olması😂🫣 şuanda 30+5 oldukkk o yüzden bu aralar daha çok yürümeye gayret ediyorum bakalımmm sizinki kaç hafta ve cinsiyeti ne?
esem_ busrayalcnn Aa ne üzerine mağaza buarada bebişinizin maşallahı var az kalmış ben daha 24 haftayım kız bebiş bekliyoruz hayırlısı bakalım 💗
busrayalcnn esem_ ay evet 27 den sonrası su gibi geçiyor 🫣🫠 ayakkabı mağazamız varrr gormussunuzdur belki kuşların orada
esem_ busrayalcnn illaki görmüşümdür de hatırlayamadım şuan 😅 bir gün belki denk geliriz dünya küçük ☺️
busrayalcnn esem_ öyle tabiii mağazaya gelirseniz ve orada olursam hatırlatın kendinizi 🫶🏻 YLC shoes adı
esem_ busrayalcnn ayyyy gerçekten miii 🤭🤭🤭 kayınvalidem tüm ayakkabı alışverişini ordan yapıyormuş evlendiğim dönemde de bana ordan aldı hep esenlere geldiğimden beri alıştım düğün vs tarzı genelde oraya girerim 🤭