melissdgru Merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim vücudumda ki crp (enfeksiyon) değerim yükselmiş Doktor 1000 mg antibiyotik verdi hamileliğinde bu sorunla karşılaşıp antibiyotik kullanan var mı ?
minikfasulyeo melissdgru 22 haftalıkken bende de yükselmişti antibiyotik kullandım Antibiyotigini kullan beslenmene dikkat et bol bol dinlen geçiyor
zehraclk0 melissdgru Kaç olmuş? Ben de dün kan vermiştim 45 çıkmış ama normal hissediyorum kendimi hasta değilim yani
BloomingMama melissdgru 12. Haftamda crp yüksekliğiyle hastanelik oldum 180 e yükselmişti çok kötüydü 10 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi aldım şükür bir sıkıntı yaşamadım şuan 31 haftalık
sorry Geçmiş olsun evet bende 8 haftalık hamileyken oldu aymı şey baş ağrısı kemik ağrıları kusma ishal gittim crp yükselmiş antibiyotik ve bağırsak düzenleyici verdi onlarla geçti en düşüğünü yazdık bebeğe bişey olmasın dedi antibiyotiği
melissdgru sorry çok geçmiş olsun size de teşekkür ederim bilginiz için bende kullanmaya başlayacağım
melissdgru minikfasulyeo çok geçmiş olsun size de çok teşekkür ederim antibiyotik konusunda biraz korkmuştum zararı olur diye
ipekgibi11 Aynı şey az önce başıma geldi bel karın ağrısı ishal kusma kanda crp yükselmis doktor antibiyotik verdi bende birazdan kullanıcam insan korkuyor gercekten
melissdgru ipekgibi11 çok geçmiş olsun aynı durumları yaşıyorum bende bugün kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda toparlarız
melissdgru zehraclk0 geçmiş olsun benim 20 dedi doktor sizinde baya yüksek çıkmış normal hissetmeniz güzel siz yine de çok dikkat edin
daisygirl_ zehraclk0 bende kendimi iyi hissediyorum 1-2 aydır Crp 25-30 sedimasyon 55-60 çıkıyor nedenini anlamadı doktorum ilaçta vermedi
zehraclk0 melissdgru Hep yüksek çıkıyor ya alıştım artık, 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik de kullandım crpde etki eder normalde ama etmemiş hâlâ yüksek
melissdgru BloomingMama sizinki çok yüksekmiş çok zor bi süreç atlatmışsınız çok geçmiş olsun benimde ilk defa başıma geldi antibiyotikten biraz tereddüt etmiştim
melissdgru zehraclk0 idrar yolu enfeksiyonu da çok sıkıntılı bi süreç çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız