230121_Mthn Kızlar ben 20+2 günlük hamileyim. Henüz omega kullanmıyorum. Sizler ne zaman başladınız? Ne kullanıyorsunuz?
pofidikanne 230121_Mthn 16 haftalığız bende hiç balık et türü vs tüketmiyorum ama herhangi bir takviye de kullanmıyorum
zehraclk0 230121_Mthn Bana ilk ayda vermişti daha aldım ama hâlâ duruyor yarın 22 haftalık oluyorum kullanamadım çok kötü kokuyor
230121_Mthn temmuzonbir kontrole gittiğimde kendim mi söylesem acaba. Diğerlerini ben söylemeden 12.haftada vermişti.
230121_Mthn temmuzonbir önemli bence. Bazı insanlar balık tüketiyor. Çok ihtiyaç olmayabilir ama benim mutlaka takviyeye ihtiyacım olacak
temmuzonbir 230121_Mthn ben tüketemiyorum 3 kez yemişimdir hamileliğim boyunca doktorum o yüzden verdi
Esrabr Ayda başladık doğuma kadar devam etmemi söyledi doktorum innate omega kullanıyorum İlk hamileliğimde de imom omega kullanmıştım
fadimeinci Ben 12. Haftada multivitamin kullanmaya başladım içinde var Regenesis max plus . Doktor balık sık yemiyorsan bunu kullan dedi yoksa devletin ödediğini yazmıştı onda yok dedi hergun kullaniyorum
230121_Mthn pofidikanne Bn ilk gebeliğimde demir ilacı, kalsiyum, magnezyum, d vitamini, omega kullanmıştım. Bunda da hepsini kullanıyorum ama omega vermemişti. Onu soracağım. Sizde bir sorun Dr a isterseniz