mamitaaa211 kişisel bakım vs için hazırladığım listeyi paylaşmıştım postlarıma bakabilirsiniz onun dışında bebek arabası puset, beşik gibi büyük ihtiyaçlar abisinden vardı sizin ilk sanırım, reflü yatağı, hamak beşik, ana kucağı gibi şeylere bakabilirsiniz kıyafet olarak da benimki kasımın ilk haftası doğacak büyük ihtimalle çok kalın şeyler almadım penye battaniye, 1 tane kalın yün battaniye var, takımlar ve tulumlar standart uzun kollu patikli olanlardan aldım evdekiler de öyleydi bir kaç tane kalın yelek vardı bir kaç tane de penye yelek alacağım, bir iki tane ince bir iki tane de kalın hırkası var yeterli olur diye düşünüyorum. Ben uzun kollu badi pek sevmiyorum o yüzden çıtçıtlıları genelde sıfır kol ya da kısa kol aldım üzerine zaten ya takım ya tulum giydiriliyor, altları hep patikli tercih ettiğim için çorap da 10 tane falan alırım diye düşünüyorum, alacağınız takımlarda şapka olur ama yoksa 3-5 tane şapka alın derim çünkü yenidoğanlar başlarından ısı kaybediyor. Benim aklıma gelenler bu şekilde