ada1234 Merdiven inip çıkıyorum 4 kat yürüyüş aksak gebe yürüyüşü evde temizlik ama sancım yok sadece açılmam vardı en son ya daha ne yapabilirim ki
uykucukoalaanrs ada1234 sancı gelmesi için vücut oksitosin salgılamasi lazım oksitosinin en sevdiği şey sessiz sakin ve karanlık ortamlar kendinize huzurlu bı ortam oluşturun nefes egzersizi yapın
beeetul Hayırlısını dua et. En sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Geç olsun güç olmasın
ada1234 beeetul amin tabiki hepimiz için en hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım ama insan artık yavrusuna kavuşmak istiyor ilk gebeliği olanlar anlar beni 🥹🥹🫶🏻
beeetul ada1234 Tabiki öyle anlıyorum seni 🌸 Hamileliğin son zamanları da ekstra yorucu olabiliyor bir an önce doğum istemek bebeği kucaklamak istemek çok normal duygular. Hadi bakalım bir avazda inşallah 🫶🏻
uykucukoalaanrs ada1234 aa birde cinsel ilişki öneriliyor doğum öncesi sakin ortamda belinize masaj yaptırın oksitosin fiziksel temas sever. Meme uçlarınızla uyarı verin. Allah yardımcınız olsun🌸