Geçen hafta cuma günüydü uzanıyordum aniden bütün bacağımdan Aktı resmen bebek gitti dedim taze kırmızı kan aktı geldi böyle bişey ne duymuştum ne görmüştüm çok panik yaptım bi yerim ağrımıyordu aniden olmuştu acile gittik yatış yapıldı Progestan verildi ağızdan kanama çok olduğu için fitil veremediler pazartesi kahverengiye döndü evde devam edebiliriz dediler taburcu oldum cuma günü gittiğimde 1.7 cm kanama alanı görünüyordu zaten ultrasonda pazartesi yarım santime düşmüş denmişti dün tekrar gittim kontrole alan daha da büyüktü cumadan da büyüktü hatta ama dışarıda olan bir kanama yok leke yok bebeğin gelişimi kalp atışları herşey güzel ilerliyor fitil şeklinde kanama bitince devam ettik nedir ne değildir bilmiyorum pazartesi özeldeki takipli doktoruma gidip herşeyi sormayı düşünüyorum psikolojim bozuldu sürekli bişey gelcekmiş hissi falan nasıl geçicek bilmiyorum bunu yaşayan varmı yani belli bir neden de bulunmuyor ama düşünmekten bir hal oldum yaşayan var mı doktorlarınız bir sebep söylemişmiydi ne zaman geçti daha önceki gebeliğimde asla böyle bişey görmedim etrafımda duymadım