kalbimdekiminik allyslife maalesef düzenli kullanmıyordum başlarda hani benim baş ağrım vardı ya o zaman hastaneye gittin hafif yüksek anemi çıktı doktor dedi düzenli kullan bu 3 haftadır falan düzenli kullanıyorum değerlerini hatırlamıyorum canım
allyslife kalbimdekiminik kontrole gittiğinde kan ver bari de kıyaslayalım önceli sonuçlarına, umarım fayda görürüz de yükselir biraz ya🫠
kubraloji allyslife benimde ferittinin çok dusuktu 4 tü doktorum damardan demir depolarimi doldurdu 3 kez şimdi değerlerim normale döndü
allyslife kubraloji benim daha o kadar düşmediği için bekliyoruz, 36′ya kadar yüksek doz kullanıp takip edeceğiz olmazsa 36′dan sonra serumla yükselteceğiz bakalım🫠
allyslife kalbimdekiminik iyi canım, benim de bir sonraki kontrolüme denk geliyor, benim artık 2 haftada 1′e düştü kontrollerim🫠 5 Eylül’de randevum
kalbimdekiminik allyslife aşkım ben özele gitmiyorum o yüzden 5 eylüle randevu yok ben de 4 Eylül aldım 💕
allyslife kalbimdekiminik iyi yaptın kuzum, ben özel takipliyim evet, peş peşeyiz zaten bakalım bebişlerimiz nasıl😍😍