Seyma8 Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum 24 saat sonra ilişki söyledi arka arkaya 3 gün kızlar çok heyecanlıyım ya süreç nasıl ilerliyor sonrasında
cicekkkkiz Seyma8 ben 36 saat sonrası diye biliyorum ama doktor dediyse o şekilde yapın tabiii. Rabbim gönlünüze göre versin 🌸
291229 Seyma8 Bende aynı şekilde oldu nasıl gidiyor süreç sizde testi ne zaman yapıcaksınız 20 sinde iğne oldum ilk defa yaptım
kumsalyildirim Bana doktor iğneden 2 gün önce ve iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişki demişti . Dediği şekilde oldu. 12. Günde ise hamile olduğumu kan testiyle öğrendim ama gerçek mi iğne etkisi mi emin olamayıp hcg bakıldı bir süre daha .
Seyma8 291229 testi ayın 5şinde yapıcam ara ara kasıklarıma giren ağrılar var iğne yerlerim acıyor sık tuvalete çıkma var onun dışında birşey yok bazende gaz oluyor şişkinlik sende nasıl ?
291229 Seyma8 Aynı şeyler bende de var ben de ayın 3 de test yapmayı kan vermeyi düşünüyorum ama bu gün de biraz hafif regl sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu
Seyma8 291229 haber ver bana mutlaka ben belirtileri kontrol etcek vakit bulamıyorum çalıştığım için yorgunluktan akışına bıraktım rabbim bilir işini kucaklarımızı boş bırakmasın