hyriye00 Kızlar regl olamadım daha en son 2 temmuzda adet olmuştum testler negatif ve ara ara çok az lekelenmem oluyor başına hiç böyle birşey geldimi gebelik çok istiyorum ilk defa boyle birşey geldi başıma ne yapmam gerekiyor
hyriye00 cansumbl hayır pazartesi günü gideceğim ama bu duruma canım çok sıkılıyor ilk defa başıma geldi ve gebelik isterken
cansumbl hyriye00 canınızı sıkmayın hemen, düzensiz regl yaşayıp gebe kalan çok insan var. Doktor ne diyecek bakalım ona göre plan yaparsınız.
yesilfanila Son döngümden 35-40 gün geçti adetim düzenliydi ara lekelerim oluyordu geç döllenme olsa coktan cıkıyor malesef 5cm kistim varmış doktora görünün
yesilfanila hyriye00 duphaston verdi adet söktürücü 10 gün kullandım regl oldum genelde kistler adetle atılıyor şuan bilmiyorum reglden sonra kontrole gel dedi gideceğim
_asyam Kızlar Merhaba yeniyim burda ve gebelık planlıyorum erken gebelık testı yaptım fakat anlayamadım foto nasıl atabilirim
cansumbl _asyam hyriye00 https://mutluresim.com/ Bu adrese girip görseli yükleyin. Linki kopyalayıp buraya yapıştırın