Zehramom Kızlar nasıl gidiyor hamilelik 🙂 Bu aralar daha farklı hissediyorum ben bebiş durgun gibi akşam harekete geçiyor bazen hareketleri can yakıcı olabiliyor 🙂 birde karnımda acı var gibi sizin nasıl 30+6 yım bu arada
Yasemincifci Zehramom benim bebiş kıpır kıpır karnıma parmağımla baskı yapınca tepki veriyor cok hoşuma gidyr😂 hareketlerini midemin orda hissedyrm bacak kramplarım var 30+3 haftalıpız bizde 4 ünde hastaneye gidicez
Pkzsntrk Zehramom bende 30+2 haftalığım arada bel agrım oluyo o kadar suan sıkıntı YÖK inşallah olmaz hepımız güzel gecırırz. 🤗🤗
RdvnMlkn Zehramom halsizlik surekli uyumak bel agrisi bugun tekmeleri durgun bebegim bazende cok sert tekmeliyo 31 olduk💙😊😍
Yasemincifci Cnkglsn bel ağrısı ayakta cok durumca oluyor canım bende kasık ağrım yok şükür bide sık sık tuvalete cıkıyrm
ozgealtinoz 32 haftalığız bizde uykusuzluk ve kası k ağrısı dışında bi sıkıntım yok şükürler olsun ki bu hafta kontrol var bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin Bebişlerimiz 🥰
Neva77 Benim karnım iyice aşağı düştü çatı ağrılarım arttı iki haftada önden gidiyor 31 haftaligim asıl hamilelik şimdi başlıyormuş
Yasemincifci Zehramom bizimkide öyle babası yanımızdayken hareket etmyr babasıgitti gideli kıpırkıpır korkuyomu artık napıyısa😂