minimaal 5 haftalık hamileyim. TSH değerim 6 Ağustosta hastanede 3.34 dü 19 Ağustos sağlık ocağında kan verdiğimde 4.55 çıktı dahiliyeye randevu aldım ama bir sorun olur mu kafama takıyorum yaşayan var mı bu durumu
nilufer09 minimaal size ilaç verecektir. Bende de aynısı oldu. İlk gebeliğimde de kullandım. Yine kullanıyorum ve hemen düşer o değer. İlaç bitince kan verirsiniz dahiliye yine görmek ister gerek görürse kullandırmaya devam eder
28kbr minimaal gebeliğim öğrenir öğrenmez tsh ım yükselmişti doktorum doz ayarlaması yaptı ve düzeldi eğer yaşadığınız yerde endokrin varsa troid asıl alanları olduğu için daha kolay doz ayarlayabilir
mezig6 minimaal ben yaşadım her ay düzenli kan verip dahiliyeye gidiyorum ilacın dozunu ayarlıyor. Şu an 33 hafta olduk şükür bi sıkıntı yok
MrsSaka minimaal bende de oldu korkulacak birşey değil normalde tiroidimiz iyi ama gebelikte öyle bebekten dolayı oluyor doğuma kadar 50mg kullanıcakmışım bende doktor her ay gel kontrole dedi
Fnurcln Ben yaşadım canım 3küsürlerden 5lere yükseldi doktorum ilaç dozumu yükseltti kısa sürede düştü değerim
zeynebzeyneb Bende şuan 34. haftamdayım bende de çıktı ama Dahiliyeye sıra aldım 11 gün var 4.485 yazıyor kadın doğum doktorum dahiliyeye giidp ordan ilaç yazıcaklar dedi 36. haftama denk geliyor sorun olur mu acaba 😕
28kbr zeynebzeyneb hemen gitmeniz daha iyi olur gidip hamile olduğunuzu söylerseniz aynı gün randevusuz alırlar bence
minimaal İnternette çok riskli, zeka geriliği vs yazılarını görünce çok tedirgin çok teşekkür ederim şu serpttiniz içime. Daha hamileliğin başlarındayım ama korktum
meri142334 minimaal benim de 2.6 çıkmıştı dahiliyeye git hafta içi mutlaka dedi gittim ilaç verdi 2.1 e düştü ama ilacı kullanmaya devam et dedi her ay mutlaka bu değerine bakacağız dedi
insomnia123 minimaal merhaba gebelikte 2,5 üstü için ilaç başlıyorlar bebeğin gelişimini etkilediği için.Ama sağlık ocaklarında kan vermeyin kan beklediği için sonuçlar yanlış çıkabiliyor.Hastanede sabah aç karnına test verirseniz doğru sonuc alacaksınız 🙏☺️
rumeysaben minimaal bende de bi tık yüksek çıktı gebelikte normalmiş ilaçla geçiyormuş ben de haftaya yeniden tahlil yapıcam yüksek çıkarsa ilaç dedi dr
aysemomyy minimaal ben triod sorunu sürekli olan biriyim ve hamilelik için öncesinde ilaç kullanmam gerekmişti ama bebek düşünmediğim için reddettim kullanmayı ona rağmen hamile kaldım sonrasında başladım her ay dahiliye doz ayarlaması yapıyor ki bu bebekte ilk üç ay önemliymiş sonrasında anneyi yorduğu için kullanılması öneriliyor
ync94 minimaal Sağlık ocağında tsh genelde normalden yüksek çıkıyor. En doğrusu hastanede bu testi yaptırmanızdır. Yüksek çıksa da evet önemli bir sorun ama ilaçla kontrol altına alınır.
naciyeski 4 haftalık gebelikte 26 çıkmıştı şuan beş haftalık 18 den 8 düştü gerçekten tedirgin oluyorum ilk öğrendiğim günden beri ilaç kullanıyorum bu sebepten düşük oluyomuş
xlittleturtlex naciyeski çok güzel toparlamışsın ama bence düşünme ben düşününce yükseliyor düşünmeyip ilacımı kullanıp geçince normale geliyor
Senanur0909 minimaal ilk başlarda benim de 4 kusurdu ilaçla 1.44 düşürdük önce 25 mg kullandim şimdi 50 mg kullanıyorum