akenil gulchill bence arayı çok açmamak mantıklı olan sebebi arkadaş gibi olurlar arkadaş aramazsın, çocuklar bir süre sonra gerçekten çocuk istiyor sırf bu yüzden 2. Yi düşündüm ama kızım 5 yaşında kardeşi doğduğunda 5.5 olacak bence çok
mucizemmmlk gulchill bende bir ara araştırma yapmıştım en erken 2. Doğduğunda ilk 3 yaşını doldurmuş olmalı 36 aylık olmali 27 aylıkken falan en erken hamile kalmalısın falan diye en son öyle okumuştum 3 yaştan önce çocuk iyi gecinse bile ilerde rakip algılıyor ve tam 3 yaşına kadar kişilik gelişimi için çok önemli falan filan diye tabi her site başka yazıyor
zehraclk0 gulchill Bence bunun doğru biz zamanı yok ya ama doğumdan sonra toparlamak için 2 sene kadar beklemek uygun görünüyor sanırım. Bana kalsa ikinci çocuğu hiç yapmazdım ama kızımın yalnız olması beni çok üzüyordu cidden yalnız çünkü çevremizde hiç akranı yok o yüzden bir kardeşi olsun istedim ve yaptım ama çok zor daha dogurmadan zorlanıyorum
pembeniz minibebem aynıyız ya 22aylık oğlum var 8+5haftalık hamileyim 🥰 hayırla sağlıcakla gelsinler inşallah
minikmuciz bende oğlum 2 3yasındayken düşünmedm korktm birde maddi sıkıntılar vardı sonra 5yasında düşündük oda ilerlemedi gebelik düşük olduşimdi Nasipse kızım yolda geliyor abisi 6yı doldurdu 1. sınıfa baslıcak asıl macera okul acılınca olucak bakalım 😄
minibebem 01_zeynno maşallah sizin ilk ikisini büyütmek zor olmadı sanırım 3.yüdü de çok ara vermeden düşünmüşsünüz. Aile desteği var mı
Mhra5 Oglum 4 yaşında kızım 1 yaşında ilk baslarda cok zorlandım kızım kolikti cok aglayan bi bebekti simdi oglum kardesi olmadan 5 dk durmuyo iyiki ust uste olmus cok sukur duzenimizi oturdu
Perim2 gulchill bence herkesin zamanı kendine göre farklı mesela benm 5 buçuk yaş olcak ikiside kız okdr pilmnmki peş peşe olsa kızım bunca zamn arkadaşsız kalmazdı ve çok daha yakın olurlardı eğer yaşınız büyükse yapın bence ama küçükseniz belki biraz daha bekleyebilirsiniz ha kendinizde o gücü görüyorsanız gerçekten yapmak bir kerede büyütmek en güzeliymiş şimdi bakıyrm millet üç çocuk büyütmüş ben daha bir tane 🤣
minibebem Perim2 bende öyle düşündüm araları açılmasın arkadaş olsunlar . İnşallah doğduktan sonra da böyle iyiki deriz. Yaşım da 34 o yüzden de ertelemek istemedik. Kardeşi doğunca araları 2 buçuk yaş olcak
dfnlyl Kızım 4 yaşında bende istiyorum ama o kadar rahatım ki bu rahatlığı da bozmak istemiyorum keşke 1-2 yaşındayken yapsaydım ikisi beraber buyuseydi diyorum çok kararsızım 🤦🏻♀️
minibebem semanur_10 benim çok rahat şükür . Sadece progestan kullanıyorum ağızdan aldığım için onun etkisi halsizlik baş ağrısı yapıyor. Onun dışında iştahsızlık var ama mife bulantısı vs kızımdaki gibi zorlamadı hiç. Sizin nasıl @gulchill
semanur_10 minibebem benim ilk gebeliğim de böyle ben mi abartıyorum yataktan kalkamıyorum hep bi midem boş bulanıyor çok aşırı koku hassasiyetim var ya
minikmucit gulchill 4 yaş bence iyi. İlk çocuk biraz daha bağımsız oluyor ve az da olsa laftan anlıyor.
papatyaseverrrrr gulchill ikinci oğluşum doğduğunda ilk oğluşum tam 4 buçuk yaşında olacak ☺️ hala erkenmiydi diye düşünüyorum 🤣 yaşım 33 o yüzden ertelemedim şöyle 25 falan olsaydım daha da açardım arayı 🤣
gamzeediz @gulchill benim 1 oğlum var 6 yaşına girecek 2. Oğlum olacak şimdi 6 yaş olacak aralarında. Birinci oğlumun daha bilinçli olduğunu düşünüyorum şu anda bende 4 yaş ve üzeri
gamzeediz @papatyaseverrrrr ayy Siz de mi 2 erkek annesi olacaksınız 🫶 benim iki oğlumun arasında 6 yaş olacak
aslhnkrts9 gulchill 2,5 yaş hala cesaretim yok benim 😂 çünkü kızım anca sakinliyo biraz sefa sürmek istiyorum 😂 bence 4 yada 5 yaş olmalı
temmuzonbir gulchill ilk çocuğun bazı motor becerilerinin gelişmiş olması gerekir ve tabiki tuvalet eğitimi