momsy 2 yıl önce doğum yaptm bende hiç iyi şeyler duymadm ama duyduğum gibi de çıkmadı. Ebeler cok ilgiliydi sancım olunca belime masajlar yapıyordu. Sancım gelince yatamıyordum nstye bağlıydm ama çıkarıp kendm geziyordum nstye bagladiklarinda ise her su vs bişi istediğimde kendileri oflamadan getiriyorlardı özelde olsam anca bu kdr olurdu yani. Tek kişilik bir odada kalıyorsnz kimse olmuyor yaninizda ama sanrm bu sene artk refakatçi de kabul ediyorlar beraberinde. Doktorlardan birisi biraz gıcıktı onu da kendim kovdum bişi demeden çıktı. 40. Haftamda 8 saatte doğurdum. Doktorlar ve ebeler kötü muamele gördükleri için artk onlar da bunalmış oluyor herhalde hamiş bir doktor geldi kontrol için bak bende hamileyim canın belki aciyabilir ama bana tekme atma olur mu diyince baya üzüldüm onlar da yoruluyor haliyle. Ama dediğim gibi benle çok güzel ilgilendiler ve benden de baya memnun kaldılar. Ha kontrole gittiğim doktorlar hakknda aynı şeyi diyemiycm bazıları hiç ilgilenmeyip başından saviyorlar. Bu yıl da kürtaj oldum doğum Hastanesi’nde doktorum gerçekten çok iyi bir doktordu baya güzel ilgilendi benle memnun kaldım yani.Sağlıkla kucağına alırsın inş cnm.