momsy ben 6 Haziranda Diyarbakır kadın doğum hastanesinde doğum yaptım ve kendi şartlarımla gayet memnun kaldım. 40+5 olmama rağmen kızım gelmemekte ısrarcıydı 😂 o yüzden acile başvurdum orası da yatış önerdi artık doğurman lazım diyerek. 4.kata yattım nst bağlıydım sürekli takip altında oluyorsunuz tansiyona falan da bakıyorlar ve ben yürüyüş de yaptım. O katta 1 gün yattım ertesi gün öğle civarı beni 1.katta doğumhaneye aldılar ve orasının tek eksik yönü herkes bağırıyor ve sizin de psikolojiniz ister istemez korkuya kapılıyorsunuz ama normaldir doğum sonuç olarak 😅 herkesin bir tane odası var doğumu odanızda yapıyorsunuz yatak doğum pozisyonuna da gelebiliyor tedaviniz dikişiniz hepsi odanızda oluyor yanınızda refakatçi de kalıyor ama sadece kadınlar giriyor erkek yasak. Bebeğiniz doğduktan sonra yanınızda büyük küvez var oraya alıyorlar aşısını falan yapıp sizin de dikişinizi atıyorlar sonrasında kendinizdeyseniz sizi 5.kattı yanlış değilsem oraya ikili odalara alıyorlar ben gayet memnun kaldım. Ebeleri zorlamazsanız ıkınma ve doğum konusunda bilgili davranırsanız hiç zor olmayacak ben bilgiliydim bu konuda hiç zorluk yaşamadım hızlı bir doğum oldu.