semanurdursun Kızlar 39+1 oldum bugün kontrolde açıklığım 2 cm çıktı sancılarım düzensiz belim ağrıyor sadece sık sık ne önerirsiniz ne yapmalıyım açıklığı hızlandırmak sancılarımı başlatmak için
gamzeakarsu17 semanurdursun ılık suya girip yerlerde emekleyebilirsin merdiven inip çıkabilirsin herkese aynı şeyler yazılıyor oku doğumu ne başlatır diye
Yasoli12 semanurdursun bende 38+5 im sancılarım çok sık girip çıkıyor ama açılmam 3 cm bebek daha tam aşağıya inmemiş yatış yapıldı hastaneye bakalım ne zaman doğcak
semanurdursun Yasoli12 vajinadan da keskin ağrılar vuruyor mu sizin anlık çok keskin bıçak saplanır gibi
Yasoli12 semanurdursun daha çok fazla değil arada oluyo karnımdan ve belimden ağrı giriyo şuan çok fazla
Ceydaaybike semanurdursun ay benimde öyle 39+3 olucam çocuk hareket edince sanki bıçağın ucuyla oramı bişey çiziyor gibi oluyo neden böyle acaba
semanurdursun Yasoli12 ay Evwt bel ağrısı sabit mi gidip geliyor mu sizinde ben yatış yapmadım bilerek ağrılarımın artmasını bekledim ama içimde rahat değil inanılmaz baskı hissediyorum aşağa doğru
semanurdursun Yasoli12 sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım sancılarınızı hareket ederek karşılayın bu çok önemli diyorlar 🌸
semanurdursun Ceydaaybike nasıl acıtıyor ya bi tek ben öyleyim sanıyordum o açılma yapıyor sanırım sabah öyleydi hastaneye gidince 2 cm açılma var dedi demek ki o acı açılma yapıyor
Ceydaaybike semanurdursun benim daha hiç açıklığıma bakmadılar ilkinde 36 dan sonra her kontrol de baktılar bide çok akıntım var
semanurdursun Ceydaaybike bi baktırın derim ben benimde akıntımda artış oldu ya rahim ağzı yumuşuyor yada açılma oluyor böyle olunca
semanurdursun Ceydaaybike evet hareket edince de oluyor kendini bi yere toplayınca da kasılıyorum yürüyemiyprum bile acıtıyor baya