Bilgesado 26 haftalik olduk erkek olacak allah izin verirse Bu ay dr gidicem ilk bebegim olduğu için bilmiyorum doğum için gün kaçıncı haftada verilir bilgili güzel anneler beni de bilgilendirebilirlermi 😍🙏🙏
bebekteyaparimkariyerde Bilgesado sezeryansa 28i tamamladıktan sonra veriyolar kuzenime öyle verdiler ilk Doğumu sezeryan olduğu için
Gebeyimm Bilgesado 36-37 den sonra bebeğin durumuna göre veriyorlar canım 37+4 üz biz yarın kontrol var gün vericekler 39. Haftada alıcaklar
Pkzsntrk Bilgesado tahmını bi Doğum tarıhı vermediler mi canım? Son adet tarıhınd göre tahmıni bi tarıh belirliyor doktor öncesi de sonrası da olabilir diyor tabi
Bilgesado Pkzsntrk hayır vermediler kuzum bir de kan pıhtılaşma iğnesi vurunuyorum hergün ama normal dogum çok istiyorum
bebekteyaparimkariyerde Bilgesado anladım geçmiş olsun şimdikini sağlıkla kucağına almanı dilerim.doğum normalse zamanını bebek bilir gilüm
Pkzsntrk Bilgesado belki de o yüzden olabilir canım doktoruna sor ıstersen ben ilk gittiğim gün adet tarıhıme göre bı tarıh verdı bebegın gelişimine göre bu tarıh ileri yada gerı de olabilir dedı canım