Ahsenveannesi seydek doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 16 hafta olarak güncellendi. Ve doğuma 3 hafta kalana kadar olan ibare 2 hafta kalana kadar çalışılabilir olarak güncellendi .
izguler Ay hanımlar son durum ne ya? 7 Eylülde 32 haftalık olacağım bir an önce çıkmak istiyorum @Zeyyneep @BKZ
Zeyyneep izguler bugünde yapamadılar raporumu 🙄 her gün arıyorum bir tek sizde değil sorun herkes bekliyor diyorlar
BKZ izguler ben çalışabilir raporu alacaktım aldım da ama kurum kabul etmedi kurumun istediği şekilde de hastane yazmadı ben de sildirdim raporu 38 de çalışamaz alcam
izguler Zeyyneep off yaa 7’sinde çıkamazsam artık kafamı duvara vuracağım. İş yerinden çok sıkıldım, bir sürü işim birikti 🤭😔
BKZ Zeyyneep nereyi aramak lazım sağlık bakanlığını mı ben sgk aradım sorun yok dediler ama hastane bakanlık sisteminde sorun var diyor
guvercin1 Zeyyneep merhabalar bugün tam 38.haftalık oldum ve artık izinliyim. Rapor kısmı artık şöyle oluyor 32.haftada aldığımız çalışabilir raporunda izne ayrılacağımız tarih yazıyor 38.haftada yani.
Zeyyneep guvercin1 fotoğraf açılmadı ama şimdi anladım. Benimde çalışabilir raporu alt kısmında izin ayrılma tarihi yazıyormuş. Şimdi müdürüme ilettim eger olursa sisteme işleyin diye inşallah olur 😓 doguracagiz artık bir de rapor pesindeyiz
Zeyyneep BKZ evet bende de durum aynı. Ben özel hastane takipliyim. Doktorumun sekreterin arıyorum her gün ne oldu raporu hallettiniz mi diye. Olunca ben sizi arayacağım diyor. sadece bir tek siz değil bir sürü gebem bekliyor diyor🥲
BKZ Zeyyneep sinir oldum ben de düzelince yazacağız diyor ee dedim bu çok genel bi ifade bir güne de düzelebilşr bir aya da yani net bişe söyleyin ki yolumuzu çizelim dedim yok hala yuvarlak cevaplar
emsgn BKZ ben de aynı sorunu yaşıyorum memurlara böyle diyor 184’ü arayıp şikayet oluşturdum işe gidiyorum ama çalışabilir raporum yok
guvercin1 Zeyyneep ben özlüğe sordum sadece artık doğum belgesi istediğini söyledi başka bir şey yapmaya gerek yokmuş
Zeyyneep babielif ben memurum o yüzden maaşım devam ediyor, izin alinca ek ödemelerim kesilmesi gerek yoksa maliyeye geri faizle ödetiyorlar
tekyumurtaikizi16 Ben de alamadım öğretmenim. 31+4 oldum ikiz. 30 da çalışabilir alacaktım e rapor sistemine geçmişler ve hastane dışı çalışan doktora sistem açılmamış. Bekliyorum ama sinirlerim bozuluyor artık.