nrslomr Sezeryanımı olacağım plansız gebelikti yani şuan düşünmüyorsum ama tabiki şuan iyiki olmuş diyorum belki iki sene sonra düşünürdüm bana kalsaydı. Sezeryan sırasında tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum bu kesin korunma olur mu bu şekilde yine de hamile kalan var mı?
melisasak35 nrslomr ben 26 yaşındayım kimlikte yaşım 25 3.cü doğumumu yapacağım 4 gün sonra üniversite hastanesinde konuştum bağlayacaklar doktordan doktora değişiyor düzgünce konuşup dersinizi anlatırsanız bağlıyorlar
bsya nrslomr üçüncü doğumu yaptıktan sonra bağlatmayı düşünüyorum benim normal olduğu için doğumdan 3 ay sonra yapacaklarını söylediler yaşım 31 ama doktor sormadı doğumdan sonra bağlayalım dedi
nrslomr fatoss1907 34 yaşındayım danıştım yapıyoruz eşinizinde imzası olması lazım dediler onda sıkıntı yok tek korkum ameliyata rağmen hamile kalır mıyım tekrar. Biraz araştırdım az da olsa kalanlar oluyormuş.
Zeysel76-05 Bende tüpleri aldırmak kesin çözüm diye okumuştum. Bağlatinca risk yine oluyormuş. En iyisi doktora sormak. Bende aldıracam en güvenilir yöntem
fatoss1907 Zeysel76-05 öyle biliyorum bende düşündüm hamile bir arkadasım 35 yaş altını baglamıyorlar dedi
fatoss1907 nrslomr öyle diyorlar kesin çözümsüz bişey yok herlade yaşlananana kadar devam🤣 haplar var ama onlarda hormon bozuklugu yapıyor
nrslomr fatoss1907 yok hap kullanmaya karşıyım ben bakalım denicem ya eşime güvenemem yani kendim önlem alıcam mecbur.