ozge_nurr 8 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama hala gebe kalamadim insülin direncim 3 ay öncesinde yüksek çıkmıştı 1000 mg lik glifor ilaç kullandım geçen haftalarda tekrar kan vermeye gittim insülin direncim çok düşmüş fakat gebelik planaman varsa biraz daha kullan dedi doktorum ne yapmalıyım bilmiyorum 8 ay oldu morslim çok bozuluyor
Guzelanniss ozge_nurr morelini bozma canım Rabbim beklemediğin anda nasip ediyor ben korunmayı braktıktan 4 ay sonra gebe kaldım son ay olmuyor dedim bide idrar yolu enf geçirdim acilde serumlar iğneler yedikten sonra öğrendim hastayım diye hiç o ay beklemiyordum zaten olmuyor diye ekstra olarak folik asit vs kullanıyor musun
momsibel ozge_nurr insülin direncide olan biriysen şekeri tamamen çıkar hayatından en azından denerken tüketme glutenide olabildiğince azalt. Eğer başka bir probleminde yoksa inşallah yumurtlama öncesinde gün aşırı yumurtlama olduğu günü takip eden 3 gün boyunca üst üste ilişki deneyebilirsin. Bu ilişki takvimini 2 defa denedim nasipleri olmadı ama ikisindede gebe kaldım ama tabi başka bir bilinmeyen problemin de yoksa. Yumurtaların büyüyüp catliyorsa olur inşallah. O dönemde bolca havuç yiyebilirsin. Altın saat olan çatlama anı itibariyle ilk 24 saati iyi değerlendirmek işte mesele. Ama o 24 saatin içine denk gelen zamanda önceki günden falanda sperm olması şansını artırıyor.
bsrakp Bende spiralle korunuyordum 5 senedir. 2 ay oldu çıkartalı ama hamile kalamadım, yeni reglim bitti bu ay ovulasyon testiyle takip etmeye başladım inşallah nasip olur bizede. Yumurtlama günlerini takip ediyo musun sende