seydanur6363 ![] Yemin ederim şaka gibi kızlar ya sabah yaptım silik çizgi vardı akşam yaptım silik çizgi dahi yok bakar mısınız bir (https://photos.app.goo.gl/U7Fa9C9PEkkwCwa16
seydanur6363 allyslife Bat nedir tam olarak işte sabah yaptım ilk idrarım saat 10:00 gibi 7:30 gibi de ikinci testi yaptım tek çizgidi 5 Ağustos adet günüm 10 Ağustos’ta bitti
seher4206 seydanur6363 aldığın markaya göre yalancı pozitif gösterir 2. Tekrarlayan ile çıkmadı ise yoktur ki şuan öğrenmen mümkün değil daha yumurtlaman başlayacak 11 gün önce bitti diyorsun hamile olsan bile daha 20 gün var mış belli olmaz daha
bebek_annesiii seydanur6363 Böyle olasıklarlarla karşılaşmamak için adetine yakın yâda gecikince yapmak en mantıklısı şuan hamileysen bile asla çıkmaz testte adete 20 gun var diyorsun
Mervisozkul seydanur6363 bittiği gunu degil başladığı gunu sayıyorsunuz adetler arası mesafe adetin 1.gununden diger 1.gune hesaplanır 5 ağustosta adet olduysaniz 16 gun olmus daha test icin erken
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI seydanur6363 20 gün kala testte çıkması imkansız hala yumurtlama döneminde bile olabilirsin
Nzisty seydanur6363 adete 20 gün kala imkansız bişi sizin daha Yumurtalama günleri başlamamış daha adetin 14,15,16 da yumurta çatlıyor test bozuk yalancı pozitif vermiş
Mervisozkul HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI yumurtlamayi yeni gecmis bence 14.gün yumurtlasa ortalama 5iden ayin 19u olur adetine 20 yoktur yalnis hesapladi sanirim