sudeli4 Arkadaşlar selam , 2 ay aşımızı 10 gün önce olduk aşı esnasında dediler zaten kabarıp su toplama da yapabilir hiç iz olmayadabilir diye. İlk çocuğumda aşı iz yapmıştı ama bizi zorlamadı o kızarıklık süreci. Şimdiki çocuğumda hiç iz nokta Bile yok yani çevremde yeni aşılanmış her çocukda İz var ve arkadaşlarım diyorlarki aşı tutmamıştır ilerki aylarında tekrar dozu yapabilirler diyorlar ne alaka iz olmayabilir dedi bize hemşiremiz başına gelen oldu mu 2. Çocuğumda ilk kez anne olmuşum gibi yeni yeni şeyler duyuyorum ya
lokismommy sudeli4 benim kolumda da iz yok mesela ama eşimin aşı izi çok bariz tutup tutmamasıyla bunun alakası yok bence neler duyucaz daha ya ben şaşıp kalıyorum
elifsuleyman01 sudeli4 benim oğlumın kolunda da iz yok benimde kolumda iz yok 3 doz tetanoz oldum ama küçüklüğümden beri yok
ikiprensannesi___ sudeli4 bende 2 ay aşı yaptırdım ilk gün aşı izi vardı ama ertesi gün hiç olmamış gibiydi şuan 4 aylık şu 1 haftadır aşı yeri belli olmaya başladı kırmızı olmaya başladı biraz bekleyin bakalım belli olur daha 10 gün olmuş yaptıralı ama belki bebekten bebeğe de fark olabilir
sudeli4 lokismommy bende şaşırıyorm artık ilk kez çocuk doğurmuşuz gibi herşeyin acemisi ettiker ya herkes bi yorum yapıyo ister istemez taktım kafaya
sudeli4 elifsuleyman01 Benmde 2 tane iz var herkeste öyle mi bilmiyorm ama iz yok diye geçersiz değildir bence
sudeli4 ikiprensannesi___ muhtemelen hepsinde farklı oluyor oğlumda aşı yapıldığı gibi iz olmuştu uzun bi sürede kızarık durdu sıkıntı yaşamadık hiç şükür ama şimdi kızımda ne ilk gün ne sonrası iz olmayınca etraftakilerde saçmalayınca birde buraya yazayım dedim
ikiprensannesi___ sudeli4 olabilir hatta büyük oğlumun aşısı da aynı oldu sonrdan kızardı bı sure kızarık durdu bı zaman sonra da iltiha b topladı sonra bir gün duş aldiriken patladı o ve delik oluştu ertesi gün hemen doktora götürdüm sıkıntı yok aşınız tutmuş dedi sadece korkulacak bir durum yok dedi ilk çocuk olunca tabi o zaman
sudeli4 ikiprensannesi___ ya işte bizede hep kızarıp şişince tutuyor diyorlar ya bu çocukta da hiç aşı ibaresi olmayınca acaba tutmadı diyen çevrem yüzünden kafam karıştı
sudeli4 kalimero39 ilk çocuğumda aynı gün kızarmıştı ve bi hafta geçmeden nohut tanesi büyüklüğünde kızarıklık ve hafif şişlik olmuştu. Bence her bebekte farklı ilerleyen bi durum
feyzazky Benim oğlum 5,5 yaşında ve iz oluşmadı , bu aşının tutmadıgını göstermiyor ama onun için bir test yapılıyor , tutmadıysa bir daha aşı gerekiyor 😊
sudeli4 feyzazky aradığım yorum işte 🫣🫣umarım tutmuştur aşılarımız ve yeniden acıyı Çekmek zorunda kalmazlar
kincikupelikiz sudeli4 alakası yok oğlumda da yok o iz ama aşı güzel tuttu görülüyor zaten ilk yaptıklarında tutup tutmadığı
kincikupelikiz sudeli4 aşıyı yaptığında ilk deride görünüyor böyle minik bir top gibi oluyor o zamanla geçiyor bizde de şu an büyük bir iz yok ama aşının yapıldığı yerde minik biz iz var oda zamanla çıktı ilk zamanlar yoktu