Minikzd valla aşkım ben 25 den sonra bi liste oluşturmuştum zaten parça parça aldım son zamanlarımda hiç bir eksiğim yoktu paniğe strese girmedim o yüzden
anyelaaley kubimom açıkcası beşik vs büyük ihtiyaçlar alınmalı kıyafette cinsiyet öğrendikten sonra tam anlamıyla başlamalı ama yine düz zıbınlar vs alınabilir bende çok erken başladım açıkçası pişmanda değilim şimdi 28. Haftalık oldum bu sıcaklarda yerimden kımıldayacak halimde yok. Tabiki online da yapılır ama illa kumaşına bi bakmam lazım malum iyisi kötüsü var erken başlamama rağmen yine eksiklerim var tamam bu sefer bitti diyorum yenisi ekleniyor o alışveriş listesinin sonu gelmiyor o yüzden tavsiyem erken başlamak aman acelesi yok diye sonraya asla bırakmamak
hilalnurr Bızım tüp bebek heveslenıp unisex bi kaç bişey almıştık yeni doğan takımlardan suan 16 haftalık cınsıyetınıde öğrendik kız 💖 yazlık cicili bicili çiçekli böcekli bir sürü sey aldık yeni doğan hastane cıkısı setlerı vardı sadece kış bebegı olacağı ıcın kıslık bı kaç bısey almam lazım bebek arabasını ek gıda sürecınde kı lazım olan bı kaç bıseyınıde aldım dolabında kullanılmayı beklıyor 🙏🏻🌸🫠
ustbshll who ay çok büyük listeler var ama ben olabildiğince minimal tutmaya çalıştım alışverişimi eksiklerimin olduğunu yetmeyeceğini söyleyenlerde var kafam biraz karışık ilk olarak kategori kategori ayırarak araştırmanı öneririm beslenme olarak Biberon emzik almak tamamen senin tercihin benim takipli olduğum hastane hiç bir şekilde yanına dahi alma dediler ama ben aldım garanticiyim biraz çünkü çevremde çok karşılaştım gecenın bir yarısı doğum yapıp gece yarısı nöbetçi eczaneden Biberon arayanları o yüzden aldım istersenin size benim ikiz bebeklerim ama yapmış olduğum alışverişi tek bebek gibi paylaşabilirim 🫠
beneklikartal kubimom bebek bezi ıslak havlu biberon emzik 32. Haftadayım yeni sipariş verdim beşiği kıyafetleri süt sağma makinesini eş dosttan aldım şimdi bebek yatağı alıcam mobilya beşik içine bide bebişi yıkamak için kova falan alacağım aklıma bu kadar geldi
sym_890 Alışverişi en erken ben yapmışım sanırım 18+3 haftalık gebeyim ıvır zıvırlar bide bebeğin kendisi kaldı 😅😅😅bebek arabası,puset,beşik,sallanan ana kucağı,yürüteç,maka sandalyesi,kundak ve yeni doğan kıyafetleri alındı 😁😁😁
ustbshll sym_890 maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫠 aslında çok iyi yapmışsınız ben geç başladım 28 de hastane çantam için 30 dan sonrada normal ihtiyaçlarına başladım maddi olarak yorucu oldu yavaştan başlanıp ödenmesi iyi oluyordur 🫠🫠
sym_890 ustbshll aynen öyle oluyor valla bazılarına garip geliyor ama toplu alıp kendimizi zora sokmak istemedik istediğimiz şeyler indirime girdikçe aldık
MerveAydemirrr Benimde ilk bebeğim 16 yaşındayım alışverişte ne alacağımı hiç bilmiyorum lütfen yardım 🙉😻
allyslife MerveAydemirrr ne desem bilemedim, Allah hayra vesile kılsın, sağlıkla kolaylıkla gelsin bebeğin
babyonn kubimom detaylıdan sonra başladım herkes erken dedi ama yavaş yavaş indirimden aldım çoğu şeyi bir de şimdi 31. Haftada talihsiz bir durum yaşadım erken doğum riskim oluştu iyi ki o zamanlar halletmişim çoğu şeyi şimdi o aldıklarımı yıkayıp yerleştirmeye bile kalkmamam lazım. Önceliği elbise dolabı ve şifonyer gibi mobilyalara verip aradan çıkarın eğer alacaksanız çünkü bunlar yaptırılıyor tedarik süreci derken son anlardaki hazırlık aşamalarınızı ertelemenize sebep olur. Hani dolap yok çamaşırı yıkasanız nereye yerleştireceksiniz gibi düşünün iyi ki dolap şifonyee puset yatak halletmişim
Kubra__mom Bende 27 haftalık oldum elbise falan hiç bişey almadım sadece dolap aldım oda yapmayacağım için bide İBB den yeni doğan paketi başvurusu yaptım o geldi park yatak puset herşeyi içinde eşyalarını da 30 da tam başlayacağım , çok bişey almayacağım zaten minimal tutacagım herşeyi çok çabuk büyüyor bide şehrin içinde yaşıyoruz bişey olunca gidip alınır fazlası zarar kullanmadıktan sonra
userayla hesraa el ele madre modelinden söyledim çevremdekiler falan çok memnundu baktım yorumları da güzel. Bide tayinci olduğumuz için sık taşınacağız bu nedenle bunu söyledim