royalmama Boyunuz uzun mu? Uzun boylu kadınlarda da genelde o kadar toparlak göbek son haftalarda ancak çıkıyor
allyslife blnmyld minyon demek kilosu düşük demek değil, boyu kısa olabilir kemik yapısını kast etmiştir. Takılma hiç, gayet haftasıyla uyumlu şu an maşaallah, sağlıkla büyüsün inşaallah🫠
blnmyld allyslife Muhtemelen kemikten dolayı öyle dedi bpyu da 37 cm di hepsi haftasıyla uyumluydu aşkım, amiin inşallah hepimizin yavruları 🌸💕
rmy1 blnmyld benim iki göbek şeklinde aşkım hamilelikten önce alt üst göbeğim vardı hafif aynı o şekil büyüdü midemle alt karnım ayrı ayrı duruyor 🥲
fatmabaki blnmyld karnım benimde aşağıda kuzum galiba bilmiyorum daha doğrusu ama en son muayeneye gittiğimde farklı bir doktor oturuyordu haftamı söyleyince ikiz mi diye sordu yok demiştim karnın haftana göre büyük falan demişti bana küçük gelen görüntü doktora ikiz vibe ı vermişti ve sevindim işin açıkçası🥰
Ahsenveannesi blnmyld boyunuz mu uzun acaba . Bebeğin yerleşim yeriyle alakalı daha çok. Bende üstte olmasından şikayetçiyim 😂çok mide yanması oluyor ve sürekli kaburgaları sıkıştırıyor