Arkadaşlar merhabalar benımde son adet tarihim 23 temmuz her ay gununde olurum son 1 yıldır fakat bende pcos var neyse bu ay femera kullandım 2 solda 13 mm bır sagda 8 mm yumurtalar vardı yumurtlama bu ay erken oldu 3agustosu 4 une baglayan gece test koyulastı basladı 4 agustos sabahı pik oldu ve gecesine artık solmaya baslamıstı ve dıger gun tamamen sılıktı bu ay esım ıl dısına gıttıgı ıcın ılıskıler 1 3 4 agustos gdcelerınde oldu sonrasında 8 gun ılıskı olmadı bılmıyorum sadece pık ve az bır sılıklesmeden gebe kalırmıuım ama ben nısanda kımyasal gecırdım bu ay prolaktın 40 cıktıgı ıcın dostonexde ıcıyorum tam bır aydır ve tam bır aydır tekrar seker ılacı basladı doktorun metformın bu seferkı eskısı glıfordu onu ıctıgım ılk ay kımyasal oldu bu ay belırtım var dıyemem ama bulantım cok fazla son bır haftadır ozellıkle seker ılacı yapıyor dıyorum ama ınsallah hayıra alamettır ve uc gun once sol kasıgımda atma hıseetım kalp gıbı bır saat surdu bılmıyorum bır kabız bır ıshal oluyorum belkıde onla alakalıdır ama yunurtlamaya gore reglm 2 gun gectı normalıne gorede 23 agustos test yapmıycam 2 yıl olcak kasımda bu surecın ıcındeyım ve cok yoruldum asılama olmak ıcın butun herseyımı tamamladım ıl dısından memlekete geldım kıstan beır kac kere geldım gıttım testler ıcın sonra doktor kılom var dıye asılamammı ıptal ettı yaz basında yaz boyu kıloda veremedım tekrar evıme gıdıcem ve yasadıgımız yerde doktor yok tedavı yok zayıflayacagım tek cste oymus buyun hayal kırkklıkları yasadıgım 2 yuk gdcırdım ve cok fazla yorgunum artık hamıle kalmak ve bu cıleden kurtulmak ıstıyorum arkadasslar🥹🥹🥹🥹😭😭