Belemirrr Kimler benim gibi ikinci çocuğu düşünüyor kızlar bir yandan çok istiyorum ama bir yandan da korkularım var iki çocuğu olanlar ya da düşünenler sohbet edelim mi
gamzeakarsu17 Belemirrr ilk 2 yıl hiç istemedik ama sonra onun yalnız büyüyecek olması fikri bizi üzdü allahta nasip etti şimdi hamileyim araları 3.5 yaş olacak ikiside erkek.iyi zamana ayarladığımı düşünüyorum yürüme meme bez konuşma hepsini geçirdik yemek seçiyor onunda çözümü yok babası gibi aynı.3 yaş krizleri tutuyor ama 2deki gibi değil günde 1 tane bazen hiç krizsiz ağlamasızda geçiriyoruz.her dediğimin zıttını söylüyor ama olsun yaşının gereğini illa yapacak iyiki geçen yıl yapmamışım diyorum.kardeş kavramınıda yeni öğrendi bebek olgusunu onu korumamız ve sevmemiz gerektiğini falan hergün konuşuyoruz karnımı sevdiriyorum.oyuncaklarımı vermem diyor bende tamam oğlum o küçük zaten oynayamaz seninkilerle diyorum zıtlaştırmıyorum.ilk bi tabiki alışma süreci olur ama benim oğlum çok sevgi dolu bi çocuk kardeşini sevecektir hele gülüşüp abisiyle oynamaya başlayınca 9 aylıkken falan kanka olacaklarını düşünüyorum
tugbatrk Belemirrr ben 3.çocuğu istiyorum 🥹Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin💖bakabilecek durumunuz gücünüz mentaliniz varsa yapın derim dünyadaki en güzel şey kardeştir ölümlü dünyadan göçüp gidince evlatlarımıza kalacak en değerli şey birbirlerine sahip çıkacak kardeştir Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
gunebakann Belemirrr Bende bu konuda hep ikilemdeydim,kızım 6 yaşında tamamen rahatlığa alıştım,ama onu tek bırakmanın vicdanıyla kendi nefsim arasında gidip geliyorum..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla versin inşaallah 🥹
Prensesannesiii_ Belemirrr benn kızim iki yasina girdiğinden beri istiyorum nerdeyse altı yedi aydır korunmayı bıraktık henüz gelen giden yok malesef çok istiyorum üstelik sürekli bilinç altımda sanirim ondan da olmuyor
Belemirrr Prensesannesiii_ olur canım Allahın izniyle çok düşünmemeye çalış kaçan kovalanır oluyor bence
ednn Belemirrr hep ikilemdeydim bende kızım 6 buçuk yaşında kardeşi doğacak bize sürpriz oldu bu hamilelik ama ben daha mı erken yaşta olsaydı diyorum
Prensesannesiii_ Belemirrr sanırım öyle oluyor istemsizce surekli aklımda malesef bende istemiyorum düşünmeyi
Belemirrr Bir de merak ediyorum ben ilk çocuğumu hemen düşündüğüm ilk ay hamile kalmıştım ikinci çocuğa hamile kalanlar kaç ay sonra oldu
Tugba220 Belemirrr ilk çocuğum 21 aylık yapsam mı yoksa birax daha mı beklesem diye ikilemdeyim aylardır boylr kararsız geçiyor artık nasip diyorum