Muhammedamine Elifelif49 benim doktorum 3 ay önermedi şimdi 3 aylık oldum karnımda bayağı indi zaten alıcam korse
Neseyakut Elifelif49 ilk gün evet ama karnımı indirdi onun sayesinde toplandı. Eve geldiğim de 7 aylik hamile gibiydim resmen
Muhammedamine Elifelif49 canım karnını hissetmiyorsun 1 seneye kadar hissizlik oluyor ama 10 güne kadar tuhaf bir ağrın oluyor 15. Gün eski haline dönmüş oluyorsun
Haticealasahin Elifelif49 uzun sure kullanmadim 2 hafta kadar taktim gece cikardm oyle pek gobek kalmadi ama sıkılaşması lazım sadece
Muhammedamine Neseyakut ben 3. Ayımdayım ben yaşıyorum ve çoğu kadın yaşıyor .siz tek tük lerdensiniz ☺️
Kahramanlar Haticealasahin ya ben zayıfım 31 haftalığım 52 kilo geldim🙈sezeryan ilk kez olacam zayıfım ama karnıma çok büyük diyorlar benim korse kullanmamak gerekir mi
Haticealasahin Kahramanlar 55 kiloyla hamile kldim 72 ile dogum yaptim hemen gitti kilolar 40 cikmadan kendi kiloma döndüm ama göbek dedigim gibi gevsek sıkı degil eskisi gibi 😊 belki 2 hafta degil surekli taksam toplardi daha fazla 🙄 sen tak cikarma