HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI HEMOGRAM BYOKIMYA(AST-ALT-ÜRE- KREATiNÍN-GLUKOZ) TIT TSH T4 KAN GRUBU HBSAG ANTi HCV ANTi HIV CMV IGM TOXOPLAZMA IGM UBELLA IGM Sağlık ocağı bu tahlillerin hepsini yapıyor mu kızlar bilgisi olan var mı
SuEr_Tu1512 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Yapıyor büyük ihtimalle. Benden geçen 5 tüp kan alındı hepsi çıkmış
230121_Mthn HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI gebeliğin 5.haftasında kan verdiğimde toxoplazma cmv… Bakılmamıştı. Dr a gittim. Bunlarda bakılsın ddi. Hemen sağlık ocağımı değiştirdim. Gittim yeni yere bunları istedi Dr ddim. Yaptılar.
hiraa1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI canım bakılıyor. Ben 6 haftalıkken gitmiştim 7veya 8 tüp kan almıştı. A dan zye her şeye bakmıştı
lokismommy HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI bilmiyorum ki canım ben 10 gün önce sağlık ocağından toksoplazma sordum evde kedi besliyorum nolur nolmaz bir daha bakılsın diye hekimim sağlık ocağında bakılmıyor bu dedi
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI lokismommy en iyisi pazartesi arayıp sorayım ona göre gideyim her yer fark ediyor sanırım
Busracan_ @HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI evet evet hepsine bakıldı ve küçük Bi ilçedeyim. Sağlık ocağında verdim çıktı sonuçlarım bakıldı hepsine